Jiný svět
Anotace: ležím si tak v trávě...
A tak končí lesk a třpyt mých pohádek
vykreslených v očích tvých
po té stejné cestě
už tisíckrát
kde voní tráva, levandule a v dálce zábesky pomíjivosti
a smíchu zaprodaného dětství
prohmatávám rukou zkřehlé údy těla,
jež zdá se najednou cizí
přerostla jsem sebe sama
já vím, že se vrátím
a pak mi nezbyde nic...
budu volná
usmířená
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: probouzející poutník, mkinka, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Psavec, Eventris, CULIKATÁ, Kristine Clary-Aldringen, Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)