* Co říká Parodiot?
Nesnáším Beethovena
ohluchávám z něj,
říká Parodiot.
Je hlučný a hlasitý
já nemohu přeci
za to,
že
neumím na svém
gramofonu
snížit
sílu tónu
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, maikycz, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)