Poprava
Z nití mého rozhořčení
spředu provazy nenávisti
a v jejich oprátkách
vaše hlavy spočinou
Za vaši ochotu,
za vaši pozornost,
popraveni v mojí mysli
Krmeni nesčetnými žvásty,
produkty systému
nenechám se, raději je zvracím
to odsouvá mne na okraj
Okraj, který nechápete
okraj, který vás děsí
pohoršeni a zaraženi
mými slovy, mými činy
znechucená a rozhněvaná
vaší existencí!
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Boudicca
Komentáře (2)
Komentujících (2)