člunkování...
přiléhavě navlečen
v zelenkavém kompletu
jako špenát s lentilkami
propadl jsem kompotem
a usadil se k tobě na dlani...
pojďme si hrát
projedem se lodí
po zemi chceš?...
zkoumavě ochutnala
naložená rajčata s pudinkem
a sotva promluvila
ale
i kdybys četla
seznam členů sněmoven
roztekl bych se v tobě
žárem...
napadlo tě
někdy přestat zahýbat?
prostě jet
přes překážky
pořád rovně...
jde to
stačí se usmívat...
Přečteno 388x
Tipy 42
Poslední tipující: Juraj Hrom, Indigo, Churry, floreciente, Actafool, Jana M., ona, Jiří I.Zahradník, isisleo, Sima, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)