* Sázení dětí v zem
Vždy patou důlek vyhloubí,
bude díra v podloubí.
Pak vhodí kuličku malinkou,
odloučí se dítě s maminkou.
Brečí Pierot na živý hrobek,
že vymění svobodu za kotek.
A slzy pláče oživí jeho ptáče,
jeho Miláček roste, sílí a i skáče.
I tak se stává: slzy, jeho bolesti,
dali dar nový život nalésti...
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)