Nevinná

Nevinná

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Byl leden král padl,

býl únor král padl,

byl březen král padl,

byl duben král padl,

byl květen král maturoval,

byl červen a královi se zapalovala lýtka,

byl červenec král měl narozeniny,

byl srpen král padl,

bylo září král padl,

byl říjen král padl,

byl listopad král padl,

byl prosinec a za všechny smrti,

teď král ožívá novým rokem nevinností.

A kdo je bez viny ať hodí kamenem.
Autor Jan Václav Znojemský, 16.05.2010
Přečteno 272x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel