Omezená
---
Uprostřed vlastních vesmírů
/jsou vytvořeny na míru
malosti našich slabých těl/
si stěžujeme na úděl
přerostlých kytek v květináči...
/vláhy málo, sotva stačí.../
Každý se někdy takhle cítí:
Ne život, jen boj o přežití...
Nejsme s to sebe překročit
a sami vstříc své touze jít...
...
Je tedy lépe ztupit hrany,
a mlčky přijmout úděl daný?
/
Přečteno 348x
Tipy 42
Poslední tipující: Kapka, 4LJFilip, Ovádko, Jana M., Jožin z Moravy, harmony, Sima, Psavec, Láďa, jedam, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)