Anotace: ... . .. .
Sny a ...skutečnost...jo jo..je velmi pěkně řečená...!!!Přeji Ti krásné svátky...!!!
24.12.2005 00:39:00 | Milano
U mne spíš ty sny čouhají z pod zbytků sněhu a víš, tak ráda bych ti přidala svou něhu, aspoň v tento vánoční čas, aby zdál se ti aspoň chvíli svět plný krás... Dodatečně vše nejlepší k narozeninám!
23.12.2005 22:54:00 | Krtica
Věřím v příslib budoucích lepších dní ...
A piš nám dále svá cenná svědectví.
23.12.2005 19:03:00 | Hary_nš
Mno, takže - nejspíš sem ani nemusím psát, jak vystihuješ mé postoje a myšlenky, samozřejmě je to opět krásné a o5 dávám za plnou.
23.12.2005 16:28:00 | Nausika