Manželé
Dramaticky
rozhazuje rukama,
snaží se tě
uvést do děje.
Směrem k tobě
mezi vzlyky
vykřikuje jakési
výčitky
o tvé údajné nevěře
a o tom,
že vyprší vyzvedávací
lhůta z čistírny.
Přemýšlím,
jak jdou tyhle dvě věci
spolu dohromady.
Ty ji zatím
klidně hladíš po vlasech
a říkáš
"Miláčku nebuď patetická"
Přečteno 260x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, zelená víla, Psavec, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., rezina, CORONATION, kikis, ...
Komentáře (0)