Anotace: silně mě ovlivnila Villonova báseň: Já u pramene jsem a žízní hynu... samozřejmě se to ale s originálem nedá srovnat :-)
PERFEKTNÍ....líbí se mi ten Villonský nádech...líbí se mi plynulost veršů...i obraty.. :) dokonalé..já dávám ST, což nedělám často..a skouknu dál... protože taedy mám adepta na zvácené sledování (je to zamaskovane v kolonce "oblíbení autoři" :)
18.06.2011 16:10:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
Tahle Villonova báseň mě snad provází všude...zdařile jsi se chopil krásné inspirace...ST
16.07.2010 01:28:00 | ajlonka