Líbí se mi
Anotace: báseň pro milovníky prózy
škodolibé like na fb
vtipná skupina střídá trapnou
veselí i smutní, mladí i staří
z prahy, davle, zlatých hor
sdílíme tu fotky
nálady a zážitky
zvláštní, jak málo je na fejsu pomluv
ty člověk zaslechne občas na chatu
ale kdo na nej ma cas, ze?
(je internet jen dalši civilizační nemoc?)
Komentáře (0)