Anotace: Tisíc tváří právdy, schrnul jsem v jedinou.
Sbírka: Temný Úsvit
Podle mě Ti tam uplně nesedí rytmus a některý části jsou trochu klišé, nicméně je to psané celkem lehce (abych zas nebyla tak nemilosrdná) :)
Hezký den, P.
17.05.2010 19:27:00 | Pohjolanka
Jak mám napsat, že je to pravda? Myslím, že napíšu- básnička je čtivá.
17.05.2010 02:35:00 | jaroslava anna