když o tom tak přemýšlím spíš je mi jeho osud jedno, což je svým způsobem horší než nenávist...
17.05.2010 16:14:00 | had
já mám havrany jako zvíře taky rád. Tady je to použitý jako symbol čehosi smutného, bolestivého...jenom symbol, nic víc.
Pravda místo stydím tam mělo být nenávidím, aby to byla víc pravda.
17.05.2010 16:11:00 | had
zvláštní
mám s tím osobní konflikt/problém, protože pro mně je havran posvátní pták a mám ho v úctě
a navíc mám něco jako alergii na lidi, co se stydí za jiné lidi (nejspíš to tedy bude asi i můj zlozvyk)
17.05.2010 15:08:00 | Romana Šamanka Ladyloba