* Proč je něco takové, a něco jalové...
Kde chodil,
a kde se mu tuze líbilo,
tam sadil,
město růží včelstvo vábilo.
A v jiné zemi,
kde chlad a neúroda dýchala,
ach špatně je mi!
Tam bolest jej bodcem píchala.
Tam brečel a brečel
a slzy, co jinde život dávaly
tam čmelák nebzučel
tam slzy v led život brávaly.
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)