kompas
Kompas
každý den, každou noc
každičkou minutu
chci slyšet kouzelné
budu tu…
s každičkým výdechem
stejně jak nádech
chci mít to vědomí
že tě mám v zádech
při každé hlouposti
při vážných věcech
chci cítit do kosti
že jsi tu přece
každý den, každou noc
každičkou minutu
chci mít a prožívat
jistotu…
že jsou mé myšlenky
upřímnější
že je mé jednání
průhlednější
že nejsem svině
z krajů zdejších
že má má cesta
účel a směr
že jsem z ní zkrátka
nesešel…
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: mauvais-ange, Psavec, Linzerka, rezina, Kett, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (0)