Zpěv o duši
Spíš zpěvem jabloní
sníš křídly jasanů
voníš jak touha namočená v mracích
zdobená peřím havranů
Znáš tanec topolů
ve větru z hvězdných drah
znamení Slunce v tmách
jak ze snu o hře na honěnou
duší podoben stéblu trávy
v dešti jak z fialek stíny nedotknutý
hlas jako měsíc
v půli proklenutý
Ať vinen tancem s rybí ženou
či křikem z motýlího letu
hory jsou zpěvem o duši
básníků z vína světů...
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: losscar, Kapka, Morgaine.le.Fay, ilona, Zorenka Ježková, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)