Přátelství
Anotace: Z něčeho krásného ještě krásnější.
Když jsem tě potkal skoro jsme se zmlátily,
z nenávisti stalo se přatelství.
Potom jsme se společně domů vrátily,
rodiče říkaly že to bude neštěstí.
Pusinky na čelíčko a na celé tělíčko,
z přátelství k lásce stačí jen maličko.
Já slova už nemám tak pusinky posílám,
dareček za vše krásné ti dám.
Komentáře (0)