Zafoukej
Anotace: o bratru větříčku, meluzínce a chudém flétnistovi
I.
zafoukám na flétničku
s ozvěnou do lesíčku
-se stříbrným vodopádem-
I/a.
přidej se...
***
...větříčku...
I/b.
zafoukej písničku
-stříbrným ránem-
***
II.
přizvi meluzínku
ať zatančí nám pomalinku
-ve stříbrné zástěrce potůčku-
***
III.
ale ať moc nefičí
nebo jí nebudeme stačit
hrát do noty
***
IV.
popros ji
jménem chudého flétnisty,
který má jen jedny boty
*
V.
děkuji, bratře
ať tvůj vítr vane
správným směrem
*
VI.
a já teď půjdu
svou cestou necestou
*
VII.
možná i během
Přečteno 392x
Tipy 28
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, ilona, labuť, harmony, Psavec, WAYWARD, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Sima, Kett, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)