Udatný rytíř Bojeboj
Anotace: ...náš miláček...
Přechrabrý rytíř na polštáři
hrdý a každým coulem elegán
oči mu vždycky láskou září
věrně po psovsku námi milován
I Beethoven psal na něj elegii
a chloubou jeho plná zbroj
neradno rušit jeho letargii
s potěšením vás vyzve na souboj
Miluje snění, nejspíš o Francii
miláček náš
udatný rytíř Bojeboj
Přečteno 432x
Tipy 16
Poslední tipující: Zorenka Ježková, NikitaNikaT., střelkyně1, labuť, bobi bobie, nejsembásník, Psavec, Bíša, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)