Ostrov
Ty,
já,
a ostrov bez lidí,
kde nás nikdo nevidí.
Pod oblohou plnou hvězd,
společné se snést,
na palouček plný kvítí,
kde přes den slunce stále svítí.
Na obloze ani mráček,
kde v dálce cvrliká ptáček,
Na to ticho v tomhle ráji,
Kde se krásné sny nám zdají.
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: Lachailla, Bíša, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)