Noční růže
Černá růže se rozvoněla
já probouzím se vzápětí
A napůl spící, napůl bdělá
zas o jeho sním objetí
Má temná lásko, hloubku dáváš
novému dni jenž následuje
Vábíš mě, přitom zdálky máváš
Nechápe mě a nemiluje
Andělé v noci staví mosty
od srdce k srdci, zdá se mi
A já pak ráno v záři slunce
už stojím pevně na zemi
Přečteno 357x
Tipy 39
Poslední tipující: Manon.H, Jana M., ewon, hašlerka, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, Flamy, Dota Slunská, labuť, Andee, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)