Opilecká
Tak zase víkendu je konec
a pro moje hlasivky zazvonil včera zvonec
Alkohol proudem tekl zas celé dva dny
Někteří zmožení utratily celé své mzdy
A kamarád to s pitím přehnal zas
a na hajzl to nestihl včas
Holky se k nám při tanci tiskly
Jakoby jsme byli mistry
A už teď se těším zase
že zleju se jak prase:D
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: PPetrushka, Najla, carodejka, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)