Pomáda
Pomáda na rtech,
vryla se do červena,
jahody zanechaly svojí barvu.
Pomáda na rtech jemně rozetřena
s odleskem divokých malin.
Ač nakyslé tak žádoucí
po sladkém políbení.
barva jedna,druhá,třetí,
odstíny,příchutě,
všechno teď letí.
Natřu si zas
na ty rty mast,
nedočkavá a nepolíbená
slížu si rty s jahodama..
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: teď už nikdo, Psavec, Květka Š., labuť, aniger, CULIKATÁ, Mbonita, Zorenka Ježková, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)