večerní harmonie
Anotace: nějak tak podle mě zní deštivý večer samotného člověka... Také se teď dobrovolně přidávám i k těm nejtesknějším melodiím večera.
zahrajte, violy,
mollový septakord!
ať je mi slyšna
teskná libost souzvuku.
zahrajte, violy,
od C-moll, až po H-moll,
když na okraje klobouků
vám rytmus drží kapek roj.
zahrajte, violy,
svým tónem s vůní blatouchů,
s barvou něžné fialy
a já se přidám na hoboj!
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: pamp_elka, Házté, Zorenka Ježková, Sima, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)