Anotace: Absurdní zkušenost: Jednou jsem byla na nějakém chatu, abych to zkusila o čem to je... byla to nuda, tak jsem se zaregistrovala ještě jednou a začala se sama se sebou hádat.. a pak se ke mě přidali ti druzí... a pokud jim nevypli proud, hádají se dodnes.
Tak to je bomba! Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu! Nikdy jsem na žádném chatu nebyla, nejsem a nebudu. Je to podle mě totální degradace sociálních vztahů.
21.05.2010 13:34:00 | Jana M.
včera jsem si deaktivoval účet na facebooku, taky kvůli tomu, o čem píšeš. Snad to vydržím:-)
18.05.2010 11:32:00 | 6thSun