nechat sny odejít...
Popadám se ve svých snech
tajemné obláčky budoucích dnů
mě provází nocí i dnem
a já netuším
kterému z nic uvěřit
jen slepě našlapuju
a ony stejně slepě mizí
a nafukují se znovu
upadám do snělého zoufalství
a směle hledám cestu
která zdá se je stále slepá
a já jsem stále stejně
zasněná a chci ty sny
nechat odejít...
.
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)