* Zpodoba slzí
Slzy život….
Slzy smrt…
Jaký smysl život on má,
jestliže účel nemá?
Má smrt účel,
aby chrt vrčel?
Co je víc
a co je míň?
Nesmyslný život
či účelná smrt
Co je podvod co je iluze
Slzy života,
slzy smrti
Co je nahota?
Slzy život…
Slzy smrt…
Jedna polokoule
nemůže být bez druhé
jedna stěna život
a druhá smrt
a někde uprostřed
plave, plave
plavec se
spálenými
zády…
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)