pojď
půjdeme sadařit
pár odnoží lásky zasadit
dechem ho opatrovat
dlaní chránit
zranit mrazem nenecháme
tu pravdu bytí,rašení
kvetení
zelení naplníme dny
sluncem zalijeme
vodou políbíme
rty poezie jasna
krásna z nás...všech
ST
18.05.2010 20:28:00 | Mbonita
já obdivuji, jak dokážeš souznít s básní, vyjádřit a vystihnout sdílené...ST
18.05.2010 17:42:00 | Sima