Vánoce a Nový rok
Už je nadohled, ten svátek vánoční,
zachvíli zazní ta píseň půlnoční.
Se svými blízkými se dnes potěš,
zítra totiž nebude to totéž.
Když třicátý ujde den,
pudem hnedka všichni ven.
Světýlka září,zvuky v dálce zní,
až do doby polední.
Komentáře (0)