Postmortální
Možná jsme nenormální
možná jen postmortální
žijeme přespříliš
nad námi ční už kříž.
Možná jsme pohřbeni
možná jen zmámeni
třeba jsme jenom hračky
nepláčou pro nás plačky.
Nad hrobem kříže čnění
nic strašného to není
když v hrobě zarostlém
spíme svůj věčný sen.
Nepláče pro nás nikdo
kdyby se aspoň někdo
u hrobu zastavil
zůstal tu jen pár chvil.
Tak živí mrtví sami
jen představy nás mámí
nikdo nás nechce znát
na hrobě zaplakat.
Ač mrtví ještě žijem
za živa v hrobě hnijem
žili jsme přespříliš
nad sebou máme kříž.
Přečteno 401x
Tipy 27
Poslední tipující: jvacl, Anejet, Otakar Ševčík, Morsia, carodejka, Sisinka, susana načeva, Zorenka Ježková, kuskus pruhovaná, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)