Směšní
Pološílení tuláci
a padlí andělé
tančí po planetách.
Vnucují své touhy těm,
kterým se bortí svět.
Pozemští hlupáci
a jejich přátelé
smějí se obětem ve válkách.
Strmou cestou následují den
a podlamují se jim kolena pod tíhou let.
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Čoki, Labanda, hašlerka, Bíša, Psavec, mosquito, Agniezka, malá slečna, HarryHH
Komentáře (2)
Komentujících (2)