Omnes amores vulnerant, ultima necat ...
Anotace: ***- ... o rybách, lásce a ... smutných koncích ...
.
barevný splávek
na vlnkách tančí
a nikdo neví
proč rybky jančí
Je barvy duhové
na háčky navlékají
představy o štěstí
pak hlavy utínají ...
***
---------------------------------------------
Comment 16.4. k básni " Všechno má svůj čas "
*
Omnes amores vulnerant, ultima necat ...
**- Každá láska zraňuje, poslední zabíjí ...
*
Přečteno 895x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, isisleo, Divoženka1, CULIKATÁ, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)