Anotace: Mno teda... Patové situace tohoto druhu řeším zcela jinak. Smířlivostí a loajalitou.
Mno jo. Ono už to tak je. Jen jsem hledal rým, nad kterým se alespoň někdo pozastaví. Tím myslím, že konec je na zamyšlení. ;) Jistě že muž se nezachová brutálně, i když i takoví se mezi námi lidmi najdou. To ale není můj případ. Hold když něco neklape, tak proč to lámat přes koleno? Vždy bylo pro mne jednoduší takovou událost přijmout a neřešit ji. Buď vztah pokračoval, dokuď se to neopakovalo a už nebylo proč bojovat o onen vztah, nebo rovnou skončil.
19.05.2010 00:41:00 | RešHeNúnHe
...:o) to je rýmů, to bylo práce.......Muž- no myslím, že to budeš, až ji necháš plavat a půjdeš si nezávisle po svejch a ona za rok dva bude (možná) BREČET A LITOVAT....;-) což ti už ale bude fuk.
18.05.2010 19:55:00 | pamp_elka