Anděl se zlomeným křídlem
Létala jsem si jako pták,
tak volně a lehce,
není tomu již tak,
nyní vypadám velmi křehce.
Aura má se ztratila v dáli,
kde konec jí je právě?
Oči mé jako dva ohně plály,
to bylo v mé největší slávě.
Zlomilo se mi jedno z křídel mých,
nemohu více létat již,
teď běhám jen po polích
a nesu svůj kříž.
Padla jsem...
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Iv
Komentáře (1)
Komentujících (1)