jsem blázen
Ležím si v dešti
na trávě právě zelené
prošel jsem kaluží
nápady mám já střelené.
Zvykej si děvče
tak trochu blázen
v nedělních šatech
prošmejdím bazén.
Před davem lidí
zatančím lambádu
v zásobě kilo
divného nápadu.
Plastovou láhev
z které jsi pila
na polštář ložím
jsi moje víla.
Když nejsi se mnou
tulím se k ní
setměním večerním
krásně se sní.
Vždy špičkou dozadu
obouvám boty
a v mokrém písku
si kreslím noty.
S úsvitem ranním
poslechnu Stromboli
když slzičky tekou
když duše zabolí.
Přečteno 324x
Tipy 21
Poslední tipující: Zorenka Ježková, hašlerka, Mbonita, modrá..., nejsembásník, Psavec, Agniezka, Mareritt, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)