Ukecaná
*
někdy brebentí
jako nějaký láma
jindy
z ní nevytáhnu
ani slabiku
ale tentokrát
začala duše mluvit
a po mém
zaplatila duhovkou
(keltským platidlem)
prý se to u nich musí
když chce
abych jí rozuměla
mám prý
čtyřicetdva důvodů
řídit se svým pocitem
a touhou
pak je začala jmenovat
ukecaná :-)))
Přečteno 376x
Tipy 30
Poslední tipující: WhiteSkull, Mácha, WAYWARD, bobi bobie, s.e.n, Mbonita, hašlerka, modrá..., Divoženka1, nejsembásník, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)