Anotace: ... přišla jsem na to, že píšu z přetlaku, vůbec nemám potřebu psát optimistické básničky.. protože hezký a dobrý věci mi přetlak nezpůsobují.
Píšeš dobře. Až povolí tlak, naprosto přirozeně , začneš vidět i věci veselejší. (Taky jsem tak začínala)
Hezky se vyjadřuješ. Fandím.
20.05.2010 21:45:00 | Marfuša
Souhlasim s anotaci-
A basnicka se mi libi...tedy jen snad az na posledni dva radky, ktere mi ten dojem malinko brzdi...ale jinac nemam vytek :o)
19.05.2010 07:33:00 | Veru