Anotace: ... kam se ztrácí česká hrdost ? ...
Posmutnělé, je to škoda -
vrátí se někdy ta sláva českých rukpou?
Kéž by a brzy !
20.05.2010 07:45:00 | s.e.n
Pravdivé.))) Je u nás ale mnoho schopných mladých lidí, které nepustí ti vychytralci k práci a drží si svá dobrá korýtka získaná za nic / na vše mají imunitu/a možná je to i důvod proč se vznášíme léta nad propastí.))
19.05.2010 16:27:00 | carodejka
Bohužel, co bylo kvalitní, tak naši zákonodárci nechali zkrachovat, protože EU si to žádala... Štve mě tahle situace, česká hrdost se kamsi ztrácí a plazíme se před EU a všude jsme zavaleni made in China... A slavné unie vedou pomaličku ke krachu celého světa, kde se dobře zase mají jenom někteří...
19.05.2010 14:10:00 | labuť
Dneska jsme hrdí jen když vyhrajeme v hokeji nebo fotbale. Což je žalostně málo.
19.05.2010 13:10:00 | Psavec