* Odkud knoflík se vzal?
Když já plakal
a slzy odplavaly
či kanuly na podloží,
kde jelen neshodil paroží
dříve jej zastřelili
na trofej, na trofej
na pouhou ozdobu
ve srubu
On sbíral mé slzy,
omlouval se, že jej
to mrzí
Však i tak si je bral
a s nimi si hrál.
tam vinohrad zrál
a stále více hlavatil
sílil a zvětšoval úrodu…
Slzy se proměňovaly
v knoflíky a gombíky.
né gambity- to je útok ve hře šachové,
nejsem Fischer, Karpov, ale jsme mágové….
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, modrá..., Psavec, labuť, Mbonita, Tomáš Přidal, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)