cinovatka
.
Vykastrovaný běžkař
táhne se naším příběhem
jak červená nit.
Posouván vlastním dechem
po šachovnici vztahů,
fluoreskujícím hvozdem přání,
zde na planetě "V KOKOSOVÉM OŘECHU"
v samého světa kořání.
V tichu pichu
mlčelivých lasic
omeškán za svým včerejším časem.
Retardován neboli -
- v tom žlutých řas vteřin soukolí.
.
Přečteno 318x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zefi, 4LJFilip, Zorenka Ježková, Bíša, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, Kett, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)