někdy bych se chtěla toulat Tvými myšlenkami
číst tam tyhle skvosty, brouzdat mořem šíř
ať Tě ani nenapadne někdy si je zamíst
/ že Tě budou vždycky chválit, s tím se prostě smiř /
04.12.2010 13:28:00 | šuměnka
Kdo by se zasněně nezaposlouchal do tvých básní,
když tak dechujemně vyprávíš ... o létě?
20.05.2010 12:07:00 | Marfuša
se tu poťouchle usmívám
jsem stejnej blázínek
jdu vstříc i obrázkům
..z rozinek..
skvělý Marti:-)
ST
19.05.2010 14:12:00 | Mbonita
...jsi fakt děsnej :)...
I read it and I am lost......in the sea and in the sky...
..a dost :)
19.05.2010 10:59:00 | Noc17