COOOOOOOOOOOOOOOOO?????!!!!!
Dělám že nedělám, nedělám že dělám
Něco se změnilo, psaní z povinnosti
Prázdných slov, komplimentů, je lán
Mizí, ztrácejí na své svůdnosti
Jenom já a ty nejsme my…
Plná srdce, prázdné slova
Vzduchem letí sladké tóny
Bolí mne z nich hlava
Stojíme na pokraji propasti
Hlubina nás volá, svádí
Zvíře zanechá končetinu v pasti
Zůstávají jen slizcí hadi
Nemám energii nemám sílu, všechnu jsem věnoval
Seru na tebe, na sebe, na všechny a všechno
Komentáře (0)