Pamp elko, mám se divně, nemaje důvod(vědomě) mám splíny, které se zmenšují s množstvím vína ve mě.Nejlépe je tak kolem 1,4litru červeného v sobě:))
04.06.2010 14:44:00 | had
..tož to je 1 knihovní a 1 alkoholická; :o) počkám si, zda budou další variace....
/...:o) a jinak se doufám máš príma... :o) vzhledem k tématu/
03.06.2010 17:06:00 | pamp_elka