Pád
V hlubině bezedné,
kde nejsou mravy,
číší pozvedne,
pije na zdraví
Pije až do dna,
kde hořkost se skrývá,
svalí se do temna,
tam pomoc nebývá
Propadá závratím,
šokům a histerii,
záchvatům depresím,
žije v beznaději
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: hauskaa, Špáďa, Alasea, Mácha, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)