Zabavení
Posetá
kapkami deště
Oči si touhou leště
brouzdám ulicí
chycená
tou nejplyšovejší udicí
Udicí lásky
na nitce rozpaku
s ředěnou krví
po příkladu
rajčatového protlaku
Tys byl ten prvý
koho jsem
náhodou minula
A zodpovědnost
se mi náhle
obloukem vyhnula
A tak se
často vracím
k tomu okamžiku
kdy se dívám
S myšlenkou na tebe
ráda o samotě
bývám
A zvracím
všechny chlácholy
svojí hlavy
..ach ty myšlenky hravý
Přečteno 357x
Tipy 15
Poslední tipující: Matty09, Zefi, enigman, Bíša, labuť, Psavec, Květka Š., Larey, hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)