Naděje
Anotace: takové moje proměny
Hvězdy září, kolem stíny jen,
měsíčním světlem pokryt je kraj.
Neboj s tebou tu jsem.
Podej mi ruku a půjdem v posvátný háj.
Tak podívej, růže už rozkvétá
má barvu noci, možná je prokletá.
Kdo ví, kdo ví
snad srdce a cit víc Ti napoví
Ticho je kolem, poslouchej
v tom tichu můj dech uslyšíš
Jsem s Tebou i když mě nevidíš
Pojď krásko, přestaň se bát,
jsem možná tvým osudem.
Ať stane se, co se má stát,
tak pojď spolu vínem se opijem.
Jsem co jsem a to se nezmění,
andělem bez křídel v koutě temném.
Tajně doufám, že s Tebou najdu spasení
já, ďábel v rouchu bělostném.
Přečteno 411x
Tipy 29
Poslední tipující: Zrzi, Najlin, Isobel, isisleo, s.e.n, Bíša, Psavec, kuskus pruhovaná, labuť, Kapka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)