Temno přede mnou, temno za mnou...
..
rozervané srdce už čas nezhojí
na tiché hladině myšlenky se bouří
a zklamaný pohled k nebi
zmizet v dálkách touží
bez minulosti v čase ztracená
ve zmatku smutek se násobí
padající hvězdy topí se ve vodním víru
jdu proti proudu
ale už ztrácím sílu
před večerem další zklamání
už končím v tom vyčerpávajícím bádání
nikdo se neptá
a přitom ve snech zloděj kráčí
mezi životem a smrtí
nad propastí osudu
v mžiku rozdrásaná duše
zmizí v kaňkách
malířovy tuše
črtů ďáblových skutků
do zatrpklých květů
v objetí zla na divoké řece
s písní bez textu
v mrtvých očích
zůstane ticho
zastaví se čas
a s každým pocitem
uslyším ten hlas
bez/naděje....
..
Přečteno 342x
Tipy 25
Poslední tipující: Danger, Gabrielle, jedam, malá slečna, Vlk v rouše, ilona, zlomený a nanicovatý -__-, L. Šebestián Borský, enigman, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)