Anotace: Jestli máte poblíž někoho, koho máte rádi. Hned mu to řekněte, může se stát, že už nebudete mít příležitost.
Na druhém břehu řeky Olše žije Jacek
mám k němu stejně blízko jak on ke mně....
/ NOHAVICA /
Šak TY víš !
06.02.2006 16:19:00 | džemo
Nikdy už nezbořím tu hráz
A nevypustím rybník slov
Zavřených uvnitř nás
Někdo nahoře řekl dost
tyhle verše si budu pamatovat do konce života. nádherně jsi to vyjádřila. myslím, že by se mu ta báseň moc líbila.
05.01.2006 22:50:00 | zajik
Je nádherná...Písničko...!!!Moc krásné věty a obraty...díky ti za ní...a krásné svátky...!!!
24.12.2005 11:52:00 | Milano