Pod klenbou gotického chrámu
Anotace: ....název je trochu zavádějící.....
Já čekám pod klenbou
gotického chrámu
Čekám až přijdeš
a zaplavíš mě touhou.
Tak už pojď
A rozpoutej krvavou hru
svých vášní
Spoutej mě svými pohledy
rty své přisaj k mému hrdlu
Při pohledu tvém
přestávám být sám sebou
stávám se otrokem
tvých vášní.
Noc už vrcholí
tak rozpoutej peklo v mé duši
já budu padlým andělem
co čeká na tvůj návrat.
Přečteno 451x
Tipy 35
Poslední tipující: básněnka, Isobel, isisleo, Radek.oslov.Šafárik, s.e.n, WAYWARD, Bíša, Psavec, hašlerka, kuskus pruhovaná, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)