Zakázaná touha
ZAKÁZANÁ TOUHA
Věděla, že chce něco co nemůže nikdy mít,
nereálná touha to ale přesto chtít.
Ta ji trhala srdce i duši na malé kousičky,
přála si vzít na sebe podobu bludičky.
Obdivovala tu krásu temné noci,
hvězdy, měsíc, nebe - měli ji ve své moci.
Chtěla se zbavit toho citu,
netrpět oddat se klidu noci a tichu.
Proč člověk touží po tom co nemůže mít?
Proč musí to nereálné vždy a stále chtít?
Asi je to zabudované v lidské povaze,
vyhledáváme bolest, trápení a nesnáze.
Přečteno 401x
Tipy 12
Poslední tipující: Iv, Bíša, Psavec, hašlerka, Skalsky Pavel, Boudicca, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (0)